Veko dhe kompania Egger

JANAR 2009

VEKO DHE EGGER

VEKO and EGGER

Që prej fillimit të vitit 2009, kompania VEKO përfaqëson në tregun shqiptar parketet laminat të kompanisë gjermane EGGER, linjën Floorline, etj.