Dru te forte

Description

VEKO në bashkëpunim me kompanitë më të mëdha në Europë, Amerikë, Azi dhe Afrikë importon dhe ofron në tregun shqiptar një gamë të gjerë drurësh të fortë dhe drurësh tropikale në cilësi dhe dimensione të përshtatura në nevojat e tregut.

Additional information

Lënda e parë

Meso me shume ne InstagramMeso me shume ne Instagram