VEKO, arti i përpunimit të drurit

Dashuria për drurin dhe arti i përpunimit të tij për parkete dhe për orendi shtëpiake e bëjnë VEKO-n unik dhe lider në tregun Shqiptar.

 

Meso me shume ne InstagramMeso me shume ne Instagram